Anja Pärson på Reaktion Minds

Starstrucked!

Snart är det dags för nästa föreläsning hos oss på Reaktion Minds – vår uppskattade inspirationsfrukost. Denna gång kommer ingen mindre än profilen och den fd alpina skidåkaren Anja Pärson!

 

"Bäst när det gäller”. 

Föreläsningen utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst.

Vi får en unik inblick i vardagen i världens bästa skidåkares liv och tar oss med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga "Jag är bäst" och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor. Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det! 


Tid & Plats
Torsdag 13 februari 
Föreläsning: 8.30-9.30 (frukost från 8) 
Industrigatan 4C, 7 trappor (Fridhemsplan) 

 

Save the date! 

Vi öppnar upp för anmälningar i början av nästa år - håll utkik på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev. Platserna är begränsade, men du som är kund till oss har förtur, så länge det finns platser kvar.