Analysdatabas

Få er egen analysdatabas med ett univers. 
Om ni vill ha tillgång till datat själva kan vi hjälpa er med en analysdatabas, ett så kallat univers. .

Få er egen analysdatabas med ett univers

Vill ni själva kunna analysera era egna kunder på ett djupare plan så är detta något för er. Ett ”Univers” är en avidentifierad kopia av svenska befolkningen över 18 år, där man också kan påföra information från andra datakällor och egen information såsom transaktionsdata. Analysdatabasen möjliggör att kunna få tillgång till information som man i vanliga fall inte kan eller får lagra i ett affärssystem eller kundregister. Med hjälp av datat kan man sedan göra både deskriptiva och prediktiva analyser, samt göra både tids- och kostnadseffektiva uttag till kampanjer i olika kanaler.
    


    
Det går att ta fram marknadspotential för olika kundsegment eller produkter/tjänster och skapa så kallade scoringmodeller som är ungefär som en poängsättning av individerna. Och det går enkelt att ta fram intressanta målgrupper, exempelvis tvillingar till de mest lönsamma kunderna/medlemmarna.
    


    
Efter uppsättningen av universen så följer ett smidigt flöde som även kan automatiseras. På så vis kan det från er urvalsselektering (där ni selekterar ut de som skall ingå i kommande kampanj) ta endast några minuter till ni har leveransfiler på plats som är uppdelade på individer för TM respektive DM bearbetning, men även de individer vi även kan bearbeta på Facebook.
    
Det innebär att ni heller inte behöver ta ut filer med personinformation långt innan kampanjen ska gå ut på grund av långa ledtider med matchningar och kundregisterexkluderingar, vilket betyder att ni kommer att ha mer aktuell information vid bearbetningen.
    

Kontakta våra specialister

...så berättar de mer om hur det går till att skapa ett univers och vad det ger er för möjligheter.
    

072-050 24 82
    

0720-502 488

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster