Tech Marketing

Digitalt & Tech Marketing. 
Tech Marketing.

Digitalt & Tech Marketing

Kartan över dagens medielandskap ritas om hela tiden och det blir allt viktigare att hitta rätt teknologiplattform. Så hur gör du för att rekrytera nya kunder, behålla eller utveckla de du redan har? Vi hjälper dig. Genom att identifiera rätt teknik för rätt målgrupp, tidpunkt och kanal hittar vi precis den marknadsföringsteknologiplattform du behöver.
    
Oavsett om ditt mål är att skaffa nya kunder, förbättra kundlojalitet, öka intäkterna per kund eller öka konverteringen, hjälper vi dig att förstå utmaningarna och möjligheterna och identifiera den teknik som bäst passar dina företags behov.
    
Rätt meddelande till rätt kund. Alltid.
    
Tack vare systemrealisering kopplar vi ihop data, innehåll och analyser över alla kanaler för att säkerställa att rätt meddelande levereras till rätt kund på rätt plats och tidpunkt – oavsett vilken teknologiplattform som används. För att du ska kunna skala dina marknadsföringsprocesser så automatiserar vi din kunds livscykel och ger dig tillgång till realtidskunder.
    

Facebook & SEO

Vår digitala specialist inom sociala medier vet hur man skapar en extremt träffsäker Facebook-kampanj.
    

Allt från sms och e-post till Facebook

Kanalvalet går förstås hand i hand med strategi och kreativ produktion, men poängen är att digitalt inte är en kanal – utan flera. Och att vi måste välja med omsorg.
    

Kontakta vår digitalspecialist

Prata med Mikael Aldestam för att få veta mer om hur vi kan öka din försäljning i olika digitala kanaler – till exempel e-post eller Facebook.

0708-82 02 02

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster