Analys & Målgrupp

Alltid med fokus på resultatet. 
Analys & Målgrupp.

Alltid med fokus på resultatet

Att hitta rätt människor att prata med är en förutsättning i all marknadsföring. Vi hjälper dig att arbeta metodiskt för att veta vem du ska bearbeta, oavsett vilken kanal det gäller.
    
Ju mer du vet om dina potentiella kunder desto bättre kan du få till din tajming och kommunikation som ger ett riktigt bra resultat. Men det finns även andra delar som är viktiga att ha koll på, såsom sitt kundregister. Vi hjälper dig att strukturera upp både register och bearbetningsprocesser.

    

Kvalificerade urval och träffsäkra målgrupper

För att lyckas med en kampanj måste du som sagt hitta rätt personer att prata med. Det kan låta självklart, men våra specialister gör målgruppsanalysen till en konstform. De har lång erfarenhet av att få fram data – och att tolka den rätt.
    
Läs mer här: Målgruppsurval
    

Uppdatering av kundregister

Vi har effektiva processer för att både tvätta upp ett befintligt kundregister så att all information i kundregistret är korrekt. Och vi kan addera önskvärd information som man gärna skulle vilja ha. Både vad gäller privatpersoner och företag.
    
Läs mer här: Kundregisteruppdatering
    

Analys & analyserade adresser:

Utifrån olika frågeställningar och behov levererar vi de insikter som behövs. Ibland räcker det att analysera egen kunddata som finns i egna interna system. Andra gånger behöver vi addera extern information som vi har tillgång till för att kunna leverera de insikter man behöver.
    
Läs mer om analyser här: Analyser
    

Analysdatabas - univers

Vill ni själva kunna analysera era egna kunder på ett djupare plan så är detta något för er. Ett ”Univers” är en avidentifierad kopia av svenska befolkningen över 18 år, som innehåller en mängd information som man i vanliga fall inte kan eller får lagra i ett affärssystem eller kundregister. Med hjälp av det datat kan man göra både deskriptiva och prediktiva analyser.
    
Läs mer här: Analysdatabas - univers
    

Kontakta våra specialister

    

072-050 24 82
    

072-058 07 55

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster