Analys & Målgrupp

Alltid med fokus på resultatet. 
Analys & Målgrupp.

Alltid med fokus på resultatet

Att hitta rätt människor att prata med är en förutsättning i all marknadsföring. Vi hjälper dig att arbeta metodiskt för att veta vem du ska bearbeta, oavsett vilken kanal det gäller.
    
Utgångspunkten är att ställa sig frågorna: Vad vet vi om målgruppen, var finns människorna och hur når vi dem? Och vilket sätt är mest kostnadseffektivt?
    

Analys och träffsäkra målgrupper

För att lyckas med en kampanj måste du som sagt hitta rätt personer att prata med. Det kan låta självklart, men våra specialister gör målgruppsanalysen till en konstform. De har lång erfarenhet av att få fram data – och att tolka den rätt.
    
När du anlitar Reaktion får du vår kunskap om marknadens bästa adressdatabaser på köpet, både för analog och digital kommunikation (fysiska adresser eller e-postadresser). Dessutom har vi egna databaser, helt utan mellanhänder. Som en självklar del av urvalet får du också en rekommendation på hur du bäst når fram – brev, e-post, sociala medier och så vidare. Kanske i en smart mix. Det är resultatet som är det viktiga!
    
Apropå resultat kan vi nämna att vi bara under förra året hjälpte 125 varumärken att skaffa 450 000 nya kunder. Det är vi stolta över.
    

Kontakta vår målgruppsspecialist

Michael Holz har gedigen erfarenhet och hjälper dig att mejsla ut rätt målgrupp – och att nå ut till den.
    

072-050 24 82
    

Facebook & SEO

Vår digitala specialist inom sociala medier vet hur man skapar en extremt träffsäker Facebook-kampanj.
    

Allt från sms och e-post till Facebook

Kanalvalet går förstås hand i hand med strategi och kreativ produktion, men poängen är att digitalt inte är en kanal – utan flera. Och att vi måste välja med omsorg.
    

Kontakta vår digitalspecialist

Prata med Mikael Aldestam för att få veta mer om hur vi kan öka din försäljning i olika digitala kanaler – till exempel e-post eller Facebook.

0708-82 02 02

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster