VD-Jan Ringsö tar plats i juryn för ECHO Awards

Jan Ringsö, får plats i juryn för ECHO Awards. 
DMA International ECHO Awards går av stapeln 8 oktober i New Orleans.

Jan Ringsö, får plats i juryn för ECHO Awards

Häromdagen fick vi veta att Reaktions VD, Jan Ringsö, får plats i juryn för ECHO Awards – i rekordstor konkurrens. Väldigt roligt! Nu ska han vara med och ta ställning till världens bästa DM-kampanjer!
    
DMA International ECHO Awards, som är det superofficiella namnet, går av stapeln 8 oktober. Till dess ska Janne och de andra jurymedlemmarna, från 26 olika länder, vaska fram guldkornen bland stenhård internationell konkurrens.
    
– Jag känner mig mycket hedrad över att få vara en del av detta. Och ser med stor ödmjukhet fram emot uppdraget, säger Jan Ringsö.
    
Han – och alla vi på Reaktion – tycker att det ska bli intressant att se hur vi ligger till i jämförelse med övriga världen. Som en av Sveriges ledande byråer inom datadriven marknadsföring gäller det att hålla sig ajour.
    
– Som marknadsförare drivs jag mycket av resultatet, det tycker jag är det viktiga. Det ska därför bli mycket intressant att se hur den här tävlingen gör avvägningen mellan resultat och kreativitet. Det ska också bli intressant att ta med min och Reaktions långa erfarenhet och se vad som händer i mötet med den allra senaste tekniska och digitala utvecklingen.
    
Vi håller tummarna för bra juryarbete och många roliga insikter!

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster