Brev från en praoelev

Reaktion genom en praoelevs ögon. 
Clara, 17 år berättar om sin praktikvecka på Reaktion..

Reaktion genom en praoelevs ögon

Jag är en tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet och har under veckan haft möjligheten att praktisera hos Reaktion.
    

Måndag morgon

och jag tog mig in till Reaktion på Kungsholmen. Kontoret var öppet och låg högst upp i huset med fin utsikt. Jag välkomnades med frukost av min handledare Sara Gustafsson och vi satte oss ner och pratade och planerade inför veckan. Det var glad musik på i bakgrunden och Sara berättade att de var påväg att göra om kontoret med ny inredning vilket verkade spännande.
    

På tisdagen

kl.11 följde jag med dem på Reaktion till Sats där vi tränade tillsammans. Det var jätte kul men också väldigt jobbigt.
    
De märks att de flesta anställda har väldigt mycket att göra. Därför tror jag att träningen på tisdagen är en väldigt bra sak att göra eftersom att man mår så mycket bättre av att få röra på sig och så får de en paus i arbetet.
    

Under veckan

fick jag vara med och se hur de jobbade, vara med på möten och hjälpa till med lite olika saker. Sara och jag har bla fixat ett företags Facebook sida och bokfört fakturor. Jag fick även vara med och se hur det gick till när några spelade in en reklamfilm för Diabetes Wellness.
    

Nu är det fredag

vilket innebär att de är min sista dag här, veckan har gått jätte fort. Det har varit bra att se hur saker som jag lär mig i skolan faktiskt fungerar i praktiken. Nu förstår jag mycket mer saker bättre. Jag har trivts jättebra här och tyckt om stämningen bland alla som jobbar här.
    
/Clara

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster