Så skapar du lönsamma kampanjer

Vill du skapa ännu mer framgångsrika, säljdrivande kampanjer. Vi gillar försäljning och är resultatorienterad. Låt oss hjälpa dig också!

Skaffa nya och mer lönsamma kunder. 
Vill du skapa ännu mer framgångsrika, säljdrivande kampanjer. Vi gillar försäljning och är resultatorienterad. Låt oss hjälpa dig också! .

Skaffa nya och mer lönsamma kunder

Hur ska du få rätt kunder att tacka ja till ditt erbjudande – oavsett om det handlar om att sälja, skaffa bättre leads eller få feedback? Att skaffa fler kunder är enkelt i teorin, men svårare i praktiken. Med vår hjälp kan det bli enklare att nå målen!
    

Vårt mål är precis samma som ditt

Vi vill att du ska bli framgångsrik. Vi vill att din kampanj ska ge dig fler kunder – som kommer tillbaka och köper oftare och för högre summor. Med andra ord: De kunder som har högre livstidsvärde och är mer lönsamma.
    
Men hur tar du dig dit? I ett samarbete med Reaktion börjar vi med att ställa några enkla frågor:
    
Vad vill du uppnå med kampanjen? Vill du skaffa bättre leads som dina säljare kan ringa på. Eller få dina potentiella kunder att köpa eller prova det du säljer? Att sätta upp ett tydligt syfte är första steget mot ett bättre resultat. Och på tal om resultat: Hur många svar vill du ha på kampanjen? (Se till att sätta upp realistiska mål, annars riskerar du att bli besviken.)
    

Tyvärr går det inte att glömma budgeten

Storleken på din budget har förstås stor betydelse för kampanjen. Pengarna måste fördelas på rätt sätt om du ska kunna fira när kampanjen är klar. Det kan låta självklart, men många missar det ändå – för kommunikationsaktiviteter och kanalval kan ofta snabbt bli ganska komplicerade. Men om vi ställer de här basfrågorna först så kommer resten av din plan att bli enklare.
    

Vi hjälper dig längs hela vägen!

När du anlitar oss hjälper vi dig att hitta kostnadseffektiva kanaler – och du får förslag på hur dina kampanjer ska genomföras för att bli så lönsamma som möjligt. Vi har specialister inom alla delar i en säljdrivande kampanj: målsgruppspecialister, erfarna produktionsledare, kreatörer, strateger och hjälpsamma projektledare som tar dig från a till ö.
    

Har du redan en reklambyrå? Inga problem ...

Vi samarbetar med många företag som redan har en huvudbyrå. Det är en självklarhet för oss att samarbeta med andra. Kampanjer kan som sagt snabbt bli komplexa – och i de flesta fall brukar huvudbyrån tycka att det är skönt att kunna diskutera hur olika idéer kan användas i taktiska kampanjer. Du kan alltså ta hjälp av oss genom hela processen eller i de delar där du behöver konkreta expertråd eller ett bollplank.

    

Vår specialist på DM-strategi, Jan Ringsø, kan hjälpa dig att skapa rätt förutsättningar för en framgångsrik kampanj – som ger dig fler nya kunder.
    
jan.ringso @ reaktion.se
0708-31 31 39

Reaktion • Industrigatan 4c • 112 46 Stockholm • 08‑407 18 30 • info@reaktion.se
Reaktion • Industrigatan 4c • 112 46 Stockholm • 08‑407 18 30 • info@reaktion.se