LRF Konsult

Insikter och strategi som gav fantastiska resultat. 
Idé- & konceptarbete / Analys / Digital kampanj / Grafisk formgivning.

Insikter och strategi som gav fantastiska resultat

Bakgrund och syfte

LRF konsult har en tjänst som hjälper lantbrukare och skogsägare med deras redovisning. Vi fick i uppdrag att hitta fler potentiella kunder till denna tjänst.
    

Insikter

Genom ett samarbete med Bisnode tog vi fram alla de officiella uppgifter som finns baserat på fastighet. Tack vare våra insikter i de potentiella kundernas fastighet skapade vi möjligheten att estimera ett marknadvärde på fastigheten, något vi visste var av stort intresse för målgruppen och i linje med tjänsten som skulle marknadsföras.
    


    

Strategi

Vi tog fram en strategisk kommunikation med syfte att väcka mottagarens nyfikenhet. Budskapet ”värdet av din fastighet” lockade till interaktion vilket var ett första viktigt steg i processen.
    

Kreativ lösning

”Hur mycket är din skog värd?” var ett budskap som med sin enkelhet skapade nyfikenhet och engagemang hos målgruppen. Vi förmedlade detta i form av en fysisk DM-enhet som med hjälp av både QR-kod och URL ledde mottagarna vidare till en landningssida. Varje kod var unik, vilket gav mottagarna en känsla av unikt erbjudande och oss en möjlighet att veta vem som loggar in och hur. Det gav oss viktiga insikter för arbetet framåt och för utvärdering av kampanjens utförande.
    

Adress

Reaktion i Sverige AB
Industrigatan 4c
112 46 Stockholm

Kontakt

08‑407 18 30
info@reaktion.se

Jobba hos oss

Lediga tjänster