Reaktion grundades 2002 i brinnande lågkonjuktur

Vad har fotboll och skor med detta att göra kanske du undrar? Jag kommer till det lite längre ner.
    
11 september 2001 ställdes världen upp o ner. Så gjorde också mitt arbetsliv. Efter att ha blivit VD 28 år gammal i ett dotterbolag till en börsnoterad reklamkoncern stod jag helt utan arbete. Trots en kraftig lågkonjunktur valde jag 5 månader senare att grunda Reaktion som då startades som en aktör som fokuserade på att utveckla och skapa lösningar för alla de kundföretag som arbetade med direktreklam som en viktig källa för att rekrytera kunder.
    
Kunderna blev många och stora redan från början och efter 5 år hade vi utvecklas till att bli 17 anställda och omsätta över 50 miljoner SEK inom tre affärsområden:
-DR-produktion
-Analys och målgrupp
-Digitala medier
    
Vi satsade alla pengar på att växa och utveckla verksamheten.
    
2013 togs det strategiska beslutet att även erbjuda reklambyråtjänster. Från den dagen växlade vi upp satsningen på digitala medier genom att börja en satsning på content marketing, e-post marketing och Facebook marketing.
    
Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom datadriven kommunikation där vår passion och kompetens skapar nytta tillsammans med kunder som förstår och ser att kombinationen av data, strategi och kreativitet är magi.
    
Vi är också mycket stolta över att vi har uppemot 100 kunder som ständigt återkommande och vi sätter stor prestige i att alla kunder ska och får anlita den specialistkompetens som de vid varje tid själv önskar.
    
Fotboll är min passion tillsammans med skor och U2. Men U2 har jag inte belastat mina kollegor så mycket med... tycker jag själv. Men det fantastiska med fotboll är att det är ett lagspel som enbart fungerar optimalt om alla mår bra, alla vet vad de ska göra och att alla förstår sin roll i det stora sammanhanget. På Reaktion arbetar vi hårt med den filosofin. Vi sätter oss som arbetar här i första rummet. Om vi trivs kommer våra kunder att trivas. Om våra kunder trivs kommer vi skapa lönsamhet, skapar vi lönsamhet kan vi alla utvecklas och tillväxt uppstår. Det är vår filosof.
    
Och så det här med skor... Skor är det viktigaste plagget. Ta hand om dina skor, putsa dina skor och vårda dem, då har du dem mycket längre, de blir behagligare att ha på fötterna och du kommer alltid att uppfattas som en person som har ordning och reda.
    

Läs om våra olika specialistkompetenser idag:

    
Digital marknadsföring
Analysera och förstå dina kunder och prospect
Hitta dina prospect
Strategi inom ramen för kommunikation inför och under kundresan
Datadriven kommunikation
Produktion av DR-kampanjer

Reaktion • Industrigatan 4c • 112 46 Stockholm • 08‑407 18 30 • info@reaktion.se
Reaktion • Industrigatan 4c • 112 46 Stockholm • 08‑407 18 30 • info@reaktion.se